LÄR KÄNNA MIG

Lär känna mig

Jag är högkänslig mamma till två döttrar, jag är även en högpresterande karriärskvinna och en själsnära entreprenör. Jag har bestämt mig för att följa mitt syfte och det som får min själ att brinna lite extra.

I över 10 år har jag arbetat i verksamheter där kvinnor följer sitt kall. Känslorna det skapar när de berättar om sina stoltaste ögonblick går inte att ta miste på. Jag vill bidra till att fler känner så.

Att vara kvinna idag medför både möjligheter och utmaningar. Som mamma till två flickor har det blivit viktigt för mig att vara en glad och stolt förebild, som lever som jag lär och som kan visa dem att tjejer kan. Jag kan ha en lysande och glädjefylld karriär som fyller mig med stolthet och samtidigt vara en kärleksfull och glad mamma. Det kan du också.

Utöver min yrkeserfarenhet har jag sedan unga år fördjupat mig i personlig och andlig utveckling, inklusive Feng Shui och intuitiv vägledning. Hemmet har alltid varit viktigt för mig och är en av nycklarna till en grundad livsstil. Därför lägger jag i min coaching stor vikt hur du med enkla medel kan arbeta med ditt hem för att skapa en plats där du kan hämta kraft, glädje och kärlek..

.

Lite vilsen?

Jag har ibland känt en inre oro, som om jag var menad för något annat men inte visste vad. Jag vet att jag inte är ensam om detta.

Det var först när jag slutade försöka tänka ut vad det var och istället började känna, som jag insåg vad det handlade om. Då blev det klart och tydligt för mig. Ärligt talat kan jag fortfarande inte tänka på det, men jag vet att det känns rätt. Det känns helt logiskt, men när jag tänker på det får jag ändå inte ihop det…

Ibland behöver man hjälp för att höra vad hjärtat, själen eller magkänslan vill säga. Men när du väl hör det, går det inte att ignorera.

Den goda nyheten är att du kan få hjälp med detta. Låt oss tillsammans öppna upp för intuitionen och börja lyssna inåt.

Varför coaching och inredning hör ihop

Coaching och inredning har en djupare koppling än man kanske tror, särskilt när det handlar om visualisering. Vår hjärna har svårt att skilja mellan fantasi och verklighet, vilket gör visualisering till ett kraftfullt verktyg för att manifestera våra drömmar. Neurovetenskapliga studier visar att man till och med kan öka sin styrka bara genom att visualisera det – hur häftigt är inte det?

När vi visualiserar våra mål och drömmar, aktiverar vi flera sinnen och känslor, vilket gör upplevelsen mer verklig för hjärnan. Inom inredning kan detta innebära att föreställa sig hur ett utrymme ska se ut och kännas, vilket i sin tur påverkar vårt välbefinnande och vår produktivitet. På samma sätt använder coaching visualisering för att hjälpa dig att se och uppnå ditt drömliv.

Genom att kombinera dessa två områden kan vi skapa miljöer som stödjer våra mål och drömmar, samtidigt som vi tränar vårt sinne att tro på och arbeta mot dessa mål. Sätt igång och börja skapa ditt drömliv – både i ditt inre och yttre rum. Ladda ner min workbook för att börja din förändring.

kontakt@natallynetterby.se

Säte: Höllviken